> > >

Наградна игра

nagradna


ПРАВИЛНИК ЗА НАГРАДНАТА ИГРА ОД ДЕВОЛИ ПРИНЦ КАФЕ ВРЕМЕТРАЕЊЕ од 23.01.2015 до 30.06.2015

... Повеќе
Гемак Трејд е приватно трговско претпријатие основано во 1991 година. Започнува со трговија, увоз и дистрибуција на електрични апарати и потрошувачки добра, како и акцизни производи вклучувајќи и duty free бизнис во периодот од 1991 до 1994. Во тоа време Гемак отвара и продажна мрежа на престижни продавници низ Скопје. Со затворањето на DFS во 1994, Гемак се реорганизира во дистрибутерска куќа фокусирана на домашниот пазар, за производите од реномирани од познати светски фирми кои самостојно ги увезува. Во 1997 се здобива со ексклузивитет за увоз и дистрибуција на истите, и со нив и денес успешно работи. Гемак во 2001 отвара својa сестринска фирма и во Приштина. Гекос, претставништвото на Гемак на Косово, се занимава со дистрибуција на истите брендови кои се дистрибуирани во Македонија....

... Повеќе

Контакт информации

T.C Mavrovka, Lamela А, 3-d flor
02/ 3137-500
02/ 3137-500 lok: 104
info@gemak.com.mk

Facebook

johnnie_wallker_fb captain_morgan_fb smirnoff_fb